MKVOD-MKIPTV-MKTUBE

Orjinalini görmek için tıklayınız: MKVOD9(NETCAST/WEBOS)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
mkvod9 daha stabil ve hızlı çalışıyor elinize sağlık. yalnıza aklıma takılan bir durum var. eskiden portallarda bir değişiklik olduğunda otomatik olarak güncelleniyordu. şimdi herkesin portal listesi farklı, bir portal eklendiğinde/güncellendiğinde bu durumu nereden takip edeceğiz ?
(28-10-2016, Saat: 09:49)kurban Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mkvod9 daha stabil ve hızlı çalışıyor elinize sağlık. yalnıza aklıma takılan bir durum var. eskiden portallarda bir değişiklik olduğunda otomatik olarak güncelleniyordu. şimdi herkesin portal listesi farklı, bir portal eklendiğinde/güncellendiğinde bu durumu nereden takip edeceğiz ?

portalların güncellemesi ile ilgili bir değişiklik yok. portal sahipleri değişiklik yaptığında otomatik olarak mkvod9 uygulamasına yansıyacaktır. sadece mevcut portallar dışında yeni bir portal açılması halinde bu mkvod usta tarafından form sayfasında duyurulur ve paylaşım linkleri verilir. kullanıcılarda eğer bu portalı takip etmek isterse mevcut listelerine bu portalın kodunu ekleyip yeniden tv yüklemeleri gerekir.
webos 2 de gerekli yüklemeleri yaptım ama bir film vb. izlemeye çalıştığımızda yükleniyor menusu çıkıyor üç beş dk sürüyor sonra film geliyor ve donmalı olarak gösteriyor ve bir sahnede takılıp kalıyor .dns olarak verilen dns lerin hepsini denedim sorun aynı. sorunu neden oluyor nasıl çözeriz
çoğu portaldaki film dizi vs. açılmıyor acaba bu sorun bi bendemi var ?
(28-10-2016, Saat: 18:43)silah91 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]çoğu portaldaki film dizi vs. açılmıyor acaba bu sorun bi bendemi var ?

Açılmayan film ve dizileri,portal sahibiniz bölümüne yazarsanız,en kısa zamanda düzeltme yoluna giderler,ayrıca açılmayan linkleri tam yolu ile belirtirseniz daha büyük kolaylık olur.
Thank you Master Smile
Hi Friends

Thanks again for the MKVOD9 for LG TV.
I have d/loaded the Portallar.zip file and unzipped it on a pc and renamed it with my tv mac address.xml
Now do I have to install that file on an usb flash drive and put it on the TV?

Please help.

Tks
put in this adres http://tools.mkvod.info/mkvod9/uploads/
mkvod9 change upluad system upload only online not usb
Hi Friends

Is there any solution to the "Loading" problem. It keeps on loading and nothing opens. I have connected my tv to router via wire and not wireless WIFI.

Any help appreciated.

K/Rgds
(28-10-2016, Saat: 23:25)supermario Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hi Friends

Is there any solution to the "Loading" problem.  It keeps on loading and nothing opens. I have connected my tv to router via wire and not wireless WIFI.

Any help appreciated.

K/Rgds

You must change DNS, You can use Yandex Dns.