MKVOD-MKIPTV-MKTUBE

Orjinalini görmek için tıklayınız: MKVOD9(NETCAST/WEBOS)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
(14-06-2017, Saat: 17:14)cstone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-06-2017, Saat: 23:49)mkvod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-06-2017, Saat: 23:42)muhammet057 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(13-06-2017, Saat: 22:50)cstone Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende de deneme süresi dolmuştur uyarısı veriyor. Ne yapmak lazım üstadım

Aynen tv nin 4/2 sini kaplıyor

Karşınıza çıkan uyarıda yazdığı gibi mkiptv@gmail.com ile iletişime geçin lütfen.
Mail attım favori listesi sorununu da yazdım.
Mailinize dönüş yapılmıştır.
merhabalar LG tv monitör kullanıyorum. mkvod 9 kurulu. güçlü cafe, ve alper portal dan denediğim linklerin hiç biri açılmıyor. hem google dns'i hem yandex dns'i denedim. hiç bir player açmıyor. streamango, uptobox, ok.ru, mail.ru açmaya çalıştığım zaman link alınıyor lakin tanımlanmayan hata uyarısı verip linki açmıyor. yardımcı olursanız sevirim. teşekkürler
(16-06-2017, Saat: 23:26)hydes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhabalar LG tv monitör kullanıyorum. mkvod 9 kurulu. güçlü cafe, ve alper portal dan denediğim linklerin hiç biri açılmıyor. hem google dns'i hem yandex dns'i denedim. hiç bir player açmıyor. streamango, uptobox, ok.ru, mail.ru açmaya çalıştığım zaman link alınıyor lakin tanımlanmayan hata uyarısı verip linki açmıyor. yardımcı olursanız sevirim. teşekkürler

Akllil tv mi lcd tv mi? Android box mi kullaniyorsunuz?
Linkler ölü olabilir.
Deneyipte açamadığıniz linklere tam yolu ile örnek veriniz.
Aksi takdirde yardimci olamayiz.
lglm580 kullanıyorum. smart tv netcast kullanıyor. mkvod uygulamasını lg smart world dan indirdim. uydunet kullanıyorum. 25mb internet hızım , tv wifi ile bağlı dns ayarlarım. 8.8.8.8 genel olarak güçlü cafe modülünü kullanıyorum. sıkıntı yaşadıklarıma bazı örnekler aşağıdadır.

güçlü cafe / film cafe / yeni eklenenler / sinemapol / tüm filmler ( örneğin drone ) - filmi izle ( link alındı diyor ama "Hata: tanımlanamayan hata" şeklinde uyarı veriyor.

güçlü cafe / film cafe / hd film cehennemi modülü / tüm filmler / load , ok.ru, esstream ,stremango mail ru net u, up stream açmıyor. video me açıyor.

alper portal / vizyon films/ vizyon films / mumya türkçe dublaj - yüklenior da kalıyor ( telefon üzerindeki mkvod uygulamasında da açamadım )

alper portal da filmleri streamango ya yüklüyor.

bu arada uygulamayı silip tekrar yükledim.
teşekkürler
(17-06-2017, Saat: 09:20)hydes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]lglm580 kullanıyorum. smart tv netcast kullanıyor. mkvod uygulamasını lg smart world dan indirdim. uydunet kullanıyorum. 25mb internet hızım , tv wifi ile bağlı dns ayarlarım. 8.8.8.8 genel olarak güçlü cafe modülünü kullanıyorum. sıkıntı yaşadıklarıma bazı örnekler aşağıdadır.

güçlü cafe / film cafe / yeni eklenenler / sinemapol / tüm filmler ( örneğin drone ) - filmi izle ( link alındı diyor ama "Hata: tanımlanamayan hata" şeklinde uyarı veriyor.

güçlü cafe / film cafe / hd film cehennemi modülü / tüm filmler / load , ok.ru, esstream ,stremango mail ru net u, up stream açmıyor. video me açıyor.

alper portal / vizyon films/ vizyon films / mumya türkçe dublaj -  yüklenior da kalıyor ( telefon üzerindeki mkvod uygulamasında da açamadım )

alper portal da filmleri streamango ya yüklüyor.

bu arada uygulamayı silip tekrar yükledim.
teşekkürler

Sadece bazı filmlerde sıkıntı yaşadıysan gayet doğal bir durumdur. Bu linkler internet ortamından silinmiş ve tekrar yüklenmesi gereken film linkleridir. Hangi filmi istersen portal sahibinin konu açtığı başlıkta istekte bulunabilir ve kırık linkleri rapor edebilirsin.
sorun bazı filmlerde değil yukarıdakiler sadece örnekti. tüm filmler dediğim kısım listedeki her filmde denedim. çalıştığından emin olduğunuz streamango , ok.ru gibi linklerin olduğu modülleri belirtirseneniz onları deneyim
iyi günler arkadaşlar siteyi tesadüf buldum ve hemen mkvor9 u yükledim büyük bir hevesle portalları dolaştım ve birden uygulama takıldı kaldı tv yide resetledim olmadı uygulamayı tekrar kaldırdım olmadı mkvod uygulamasını açtığımda boş bir ekran geliyor sadece altta renkli kutucuklar var birde xml yükleme sayfası açılmıyor neden olabilir acaba dns ayarları değiştim yine olmadı cihazım lg webos
portal yükleme sayfası açılmıyor. sayın üstad yardımcı olur musunuz?
Slm gelen sorun varmis cozmeye calisiyorlar sabirla beklemek lazim
Evet tv de Android de çalışmıyor. Boş sayfa var ikisinde de