![]() |
MKVOD - Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - Baskı Önizleme +- MKVOD-MKIPTV-MKTUBE (http://mkvod.info/mkvod) +-- Forum: MKVOD(LG STORE/LG SMART WORLD) (http://mkvod.info/mkvod/forumdisplay.php?fid=78) +--- Forum: MKVOD TOOLS (http://mkvod.info/mkvod/forumdisplay.php?fid=11) +--- Konu Başlığı: MKVOD - Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) (/showthread.php?tid=274) |
Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - Tyrael91 - 21-10-2016 Merhaba mkvod hocam , denediğim embed linkleri paylaşmak istiyorum. DAILYMOTION sorunsuz html kodu ile embed link almadan çalışmaktadır, embed alıp denemedim. Çözünürlük görünüyor ancak değiştirilemiyor. Video sorunsuz oynamaktadır. Kullandığım <stream_url> kodu : ht tp://w ww.dailymotion.com/video/x46p3ag_hep-yek-full-film-izle-hd-sansursuz-2016-yerli-komedi-ve-ask-filmi-izle-vizyon-sinema-filmleri_fun FLASHX loading de kalıyor, süreler ve çözünürlük gözükmüyor. Kullandığım <stream_url> embed kodu : h ttp://www.flashx.tv/embed-qr336ef7kfuc.html THEVIDEO.ME video oynuyor ancak 13 saniyelik thevideo.me sitesini tanıtan bi video oynuyor. Çözünürlük gözüküyor. Kullandığım <stream_url> embed kodu : h ttp://thevideo.me/embed-lz933y3kl685.html ESTREAM.TO no data received hatası veriyor. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tps://estream.to/embed-bdxti2gdx4jq.html RAPIDVIDEO.ME loading de kalıyor. Süreler ve çözünürlük gözükmüyor. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tps://ww w.rapidvideo.com/embed/1pUF7geis WHOLECLOUD.NET embed kodu ile sorunsuz çalışıyor. Direk html ile denemedim. Çözünürlük gözükmüyor(Gerçi filmdede çözünürlük seçeneği yok). Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tp://ww w.wholecloud.net/embed/?v=ef78dc7b412af Diğer Embed Linklerini Henüz Denemedim. Saygılar. Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - mkvod - 21-10-2016 Tyrale91 teşekkürler akşam kontrol ederim. Flashx ile thevideome gunluk yapi degistiriyor. Cozum bulmaya çalışacağım. Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - teknik80 - 21-10-2016 mkvod üstad, plus linkler yine çalışmıyor güçlü usta düzeltmişti fakat yine açılmıyor Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - Okifioktay - 21-10-2016 (21-10-2016, Saat: 19:35)teknik80 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mkvod üstad, plus linkler yine çalışmıyor güçlü usta düzeltmişti fakat yine açılmıyor Teknik80 kardeşim,usta şuan internet muzdaribi,bir müddet sonra düzeltir. Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - onur - 21-10-2016 (21-10-2016, Saat: 19:35)teknik80 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mkvod üstad, plus linkler yine çalışmıyor güçlü usta düzeltmişti fakat yine açılmıyor plustan kastın güçlü kafedeki filmgoo modülüyse sıkıntı mkvod programında değil modülde.güçlü usta birara düzeltti fakat şuan yine çalışmıyor aynı siteden alınmış plus linkleri benim nostalji portalda sorunsuz çalışıyor.yani adres yine yalnış ![]() Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - teknik80 - 21-10-2016 (21-10-2016, Saat: 21:22)onur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [quote='teknik80' pid='12199' dateline='1477067730'] plustan kastın güçlü kafedeki filmgoo modülüyse sıkıntı mkvod programında değil modülde.güçlü usta birara düzeltti fakat şuan yine çalışmıyor aynı siteden alınmış plus linkleri benim nostalji portalda sorunsuz çalışıyor.yani adres yine yalnış ![]() evet onur usta filmgoo modülde plus linkleri açılmıyor güçlü usta düzeltmişti bağlanfilmizle modül de de plus linkleri açılmıyor Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - onur - 21-10-2016 (21-10-2016, Saat: 17:16)mkvod Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tyrale91 teşekkürler akşam kontrol ederim. uğraşma boşuna o linklerdende bir stabilite çıkmayacağı ortada. zaten görüntü kaliteleri de bozuk,adamlar teliften kaçabilmek için uyduruk uyduruk sitelere yükleme yapıyorlar.hem millette 6 alternatif değilde 3 alternatif ile yetinsin : ![]() Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - Tyrael91 - 22-10-2016 Merhaba Mkvod hocam bugün tekrar denedim , DAILYMOTION sorunsuz html kodu ile embed link almadan çalışmaktadır, embed alıp denemedim. Çözünürlük görünüyor ancak değiştirilemiyor. Video sorunsuz oynamaktadır. Kullandığım <stream_url> kodu : ht tp://w ww.dailymotion.com/video/x46p3ag_hep-yek-full-film-izle-hd-sansursuz-2016-yerli-komedi-ve-ask-filmi-izle-vizyon-sinema-filmleri_fun FLASHX loading de kalıyor, süreler ve çözünürlük gözükmüyor. Kullandığım <stream_url> embed kodu : h ttp://www.flashx.tv/embed-qr336ef7kfuc.html THEVIDEO.ME tekrar biçim değiştirmiş galiba dün çözülmülştü , bugün aynı problem devam ediyor. Kullandığım <stream_url> embed kodu : h ttp://thevideo.me/embed-lz933y3kl685.html ESTREAM.TO tekrar biçim değiştirmiş galiba dün çözülmüştü , bugün no data received hatası veriyor.Kullandığım <stream_url> embed kodu: ht tps://estream.to/embed-bdxti2gdx4jq.html RAPIDVIDEO.ME embed kodu ile sorunsuz çalışıyor. HTML kodu ile denemedim. <stream_url> embed kodu : ht tps://ww w.rapidvideo.com/embed/1pUF7geis WHOLECLOUD.NET embed kodu ile sorunsuz çalışıyor. HTML kodu ile denemedim. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tp://ww w.wholecloud.net/embed/?v=ef78dc7b412af PCLOUD DENEYEMEDİM. VVUBE DENEYEMEDİM. WATCHVIDEO5 embed kodu ile no data received hatası veriyor. HTML ile denemedim. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tp://watchvideo5.us/embed-rfve882tmp6w.html TUNE.PK embed kodu ile sorunsuz çalışıyor. HTML ile denemedim. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tps://embed.tune.pk/play/6499537?autoplay=no&ssl=yes&inline=true UPTOSTREAM DENEMEDİM. FACEBOOK DENEMEDİM. PICASAWEB DENEMEDİM. CLOUDTIME HTML kodu ile sorunsuz çalışıyor , embed kodu ile çalıştıramadım. Kullandığım <stream_url> html kodu : htt p://www.cloudtime.to/video/e9pk9h7nqzpsa NOVAMOV embed kodu ile no data received veriyor. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tp://embed.novamov.com/embed/?v=77265a2b0060a LETWATCH embed ile sorunsuz çalışıyor. HTML kodu ile denemedim. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tp://www.letwatch.us/embed-uqvsjld2zhrb-670x360.html STREAMIN.TO embed kodu ile no data received hatası veriyor. HTML ile denemedim. Kullandığım <stream_url> embed kodu : ht tp://streamin.to/exkte4gk3wjf OPENLOAD DENEMEDİM. VIDAG DENEMEDIM. VETEROK DENEMEDIM. GERİYE KALAN DENEYECEKLERİM : Youtube ve Vk zaten çalışıyor. Mailru : Vimeo: Googledoc: Divxstage: Movshare: Sockshare: Nowvideo: Videomega: Odnoklassniki: Myvideo: Stagevu: Dwn : Cloudy: Streamcloud: Google Plus : Videoraj: imdb : videohut : Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - Tyrael91 - 23-10-2016 Merhabalar , son kez denediklerimi paylaşmak istiyorum. Konuda çok uzadı farkındayım ama paylaşmadan edemedim ![]() MAIL.RU Deneyemedim GOOGLE DOC Deneyemedim DIVXSTAGE Deneyemedim MOVSHARE Deneyemedim SOCKSHARE Deneyemedim NOWVIDEO Deneyemedim VIDEOMEGA Deneyemedim ODNOKLASSNIKI (OK.RU) Zaten çalışıyor MYVIDEO Deneyemedim STAGEGEVU Deneyemedim DWN Deneyemedim STREAMCLOUD Deneyemedim VIDEORAJ Deneyemedim VIMEO Loading de kalıyor , süreler 0 ve çözünürlük gözükmüyor . Kullandığım HTML linki : ht tps://vimeo.com/32067654 CLOUDY Çalışıyor, bir problem yok. Kullandığım embed linki : ht tps://www.cloudy.ec/embed.php?id=d29429dedd6a0 GOOGLE PLUS Çalışıyor , bir problem yok. Kullandığım HTML linki : ht tps://plus.google.com/photos/106363239412493159325/albums/6116306373524121473/6116306378815424450 IMDB No data hatası verdi. Kullandığım embed linki : ht tp://www.imdb.com/video/imdb/vi2282596377/imdb/embed?autoplay=false VIDEOHUT Çalışıyor , bir problem yok. Kullandığım embed linki : ht tp://www.videohut.to/embed.php?id=53b7589a590ad Deneyemedim dediklerim ya siteye giremediğimden, ya da üyelik istediğinden vb. durumlardan olmadı. Kusurumuz varsa afola ![]() Cvp: MKVOD9 Oynatılabilen Embed Linkler(Playable Embed Links) - mkvod - 28-10-2016 Thevid.net link alımı eklenmiştir. ht tp://thevid.net/e/bo6s3aqsjy0e24npak |